CC Riders

 

CC

CC RIDERS presse.

CC RIDERS er et coverband som spiller svært variert musikk. Rock, Rock’N Roll, blues og masse annen livlig musikk med god trøkk.

CC RIDERS består av:

Christoffer «Stoffer» Nordby fra på vokal/leadguitar, samt spiller det meste av andre instrumenter. Stoffer er også skolert fra rockelinja ved Trøndertun og har erfaringer både fra studioinnspillinger og turne/konserter.

På trommer har CC RIDERS en «gammel» ringrev, nemlig Magne Brynjulfsen. Magne har meget lang fartstid både i band, som lydmann og fra studio. Magne er en meget dyktig trommis.

Fritz Jørgensen er vår stødige bassist. Fritz har lang erfaring fra mange band b.l.a. NatteRavnan og som selger av musikkinstrumenter og utstyr på Finnsnes.

Oddvar Torgersen er vår stødige kompgitarist som også slenger inn en solo fra tid til annen, og på vokalsiden gjør Oddvar en fremragende jobb. Oddvar har spillt i en rekke band i Midt-Troms/Senja som b.l.a. Samlebandet og Midnight Spesial.

CC RIDERS satser på liv og røre og god partystemning! CC RIDERS høster meget god kritikk fra et stort publikum. Vi treffes på neste plass vi spiller…